ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
SLUČAJNO SE SRELI

7zu9o78.png

Nenad Periš, otac 27-godišnjeg Mateja koji je 31. prosinca nestao u Beogradu, komentirao je najnovije informacije o Splićanki koju je u noći nestanka zvao njegov sin. 

- Ona mi je rekla da ju je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je vidjela da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana.

Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo prije 23 sata kada je on bio spojen na WiFI mrežu i kad je bila zabilježena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu - rekao je Nenad Periš za Jutarnji list.

 Djevojka, koja je također radila na organizaciji izleta, dugo poznaje Mateja, kao i njezin brat, koji inače nije bio dio Matejeva društva s kojim je bio u Beogradu. Vjerojatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao stupiti s njom u kontakt, pretpostavlja Nenad Periš.

Podsjetimo, nakon što je jučer iz srpskog MUP-a procurila informacija da inspektori s hrvatskim kolegama istražuju što je nestali Splićanin rekao sestri svojeg prijatelja u noći nestanka, Večernjem listu potvrđeno je od izvora bliskog istrazi, ali i od Matejeva prijatelja koji je s njim boravio u Beogradu, da je riječ o Splićanki (puni podaci poznati redakciji) i sestri njihova dobrog prijatelja koju će hrvatska policija uskoro opet detaljno ispitati.

 "Matej i društvo prije izlaska u Gotik bili su na večeri u jednom restoranu. Na Instagramu su vidjeli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda zbog čega joj se Matej javio porukom i zatim ju je nazvao. To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je čak prije nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije s kojima ona raspolaže.

Koliko je poznato, htio je da se njegova i njezina ekipa zajedno nastave družiti te da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje jako mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske", kazao je izvor upućen u istragu za Večernji list.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17