ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST

1-820x1024.jpg

Foto: PS HB

U planinarskom domu u Masnoj luki - Blidinje predstavljena je monografija i film PSHB „Kad čovjek postane planina“ autora Željke Zlojo – Martinović i Miroslava Blaža, inače Novotravničana i članova Planinarskog društva "Kuk" iz našeg grada..

Moderator Mirko Matijević pozdravio je nazočne u prepunoj sali planinarskog doma te izrazio zadovoljstvo i zahvalu što je u povodu 25 godina utemeljena PSHB napisana ova monografij i snimljen film.

“Kad netko napiše knjigu ostvario je jedan život, a kad napiše ovakvu knjigu, onda je ostvario više života jer postoji bitna razlika između planinarenja i planinarstva, a mi smo se ovdje bavili planinarstvom, ova mongrafija je zbilja nešto posebno.”

Pozdravnim riječima obratio se i predsjednik PSHB Dragan Radeljić koji je istako da će predstavljnje monografije i filma biti nastavljeno i kroz regionalne prezentacije diljem BiH, a ako bude potrebe i u inozemstvu. Na kraju svog obraćanja istaknuo je da bi volio da svi onako kao i autori postanu planina.

O monografiji koja je nastala kako bi čitatelju približila dio atmosfere, zajedništva, prijateljstva, rizika, požrtvovnosti i strasti planinara, a da se osvetimo za tu naivnost što smo prihvatili da radimo monografiju odlučili smo napravit i film koji prati temu monografije istaknuli su autori monografije i filma “Kad čovjek postane planina”  Željka Zlojo-Martinović i Miroslav Blaž.

Jedan od pokrovitelja je i Općina Novi Travnik.

2-768x1024.jpg

Notra.ba

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17