NOTRA BLOG KALENDAR DOGAĐAJA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA
  • cnc
SUMNJIV SADRŽAJ OMOTNICE

plenkovic hina 0

Policija je izuzela omotnicu sa sumnjivim sadržajem i provodi istragu.

Posjetimo, policija je danas u Zagrebu uhitila i kazneno prijavila 48-godišnjaka koji je 14. listopada u ranim jutarnjim satima oko 5:35 sati na Facebooku objavio poruku u kojoj otvoreno prijeti premijeru smrću.

Sisačko-moslavačka policija ranije je izvijestila da je pritvorila 63-godišnjaka koji je nakon pucnjave na Markovu trgu izjavljivao da je pokojni Danijel Bezuk htio ubiti premijera, navodeći kako i "on osobno o tome mašta".

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 63-godišnjak, nakon višestrukog pokušaja teškog ubojstava na Trgu svetog Marka u Zagrebu, u najmanje dva navrata, različitim osobama izjavljivao kako, sada pokojni, Danijel Bezuk nije imao za cilj ubiti policajce već da vjeruje da bi, da ga je vidio, usmrtio predsjednika Vlade.

Pored navedenog, za čin pokušaja teškog ubojstva je naveo kako je pokojni to trebao prepustiti njemu i svom ocu, a za sebe je naveo kako on osobno o tome mašta", priopćila je policija.

Za 16 sati je najavljena koneferencija za medije u Ravnateljstvu policije. Bit će riječi o istrazi napada na Markov trg, prenosi RTL.

Dnevnik.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17