ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
TRAŽI ODŠTETU

dodik_68.jpg

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik je pokrenuo tužbu za klevetu protiv Davora Dragičevića, oca ubijenog mladića Davida. Tužba je konačno dostavljena Draganu Tolimiru, odvjetniku Davora Dragičevića, objavljeno je na stranici "Pravda za Davida". 

Milorad Dodik traži 6.000 KM odštete od Davora Dragičevića.

"Moramo napomenuti da je odvjetnik Dragan Tolimir u kolovozu ove godine izvršio uvid u sve predmete koji se vode protiv Davora Dragičevića, te pomenuta tužba tada nije postojala. Očigledno je da je tužba podnijeta poslije kolovoza ili se radi o prikrivanju tužbe od Tužiteljstva. U ovom slučaju može lako doći do presude u korist tužitelja, jer su tuženi i njegov odvjetnik propustili navodna zakazana ročišta. Međutim, odvjetnik Dragan Tolimir je poduzeo određene pravne radnje kako do toga ne bi došlo. Davor Dragičević je uložio punomoć odvjetniku po ovom predmetu, te će sudjelovati u postupku koji je Milorad Dodik pokrenuo protiv oca ubijenog Davida Dragičevića", navodi se na stranici Pravda za Davida i dodaje:

"Želimo naglasiti da će odvjetnik predložiti na sudu saslušanje svih policijskih službenika koji su povezani sa slučajem ubojstva Davida Dragičevića, ministra unutarnjih poslova Dragana Lukača osobno, i svih onih koji su zajedno organizirali press konferenciju 26. ožujka 2018. Smatramo da je tužba pokrenuta kako bi se Davoru Dragičeviću dodatno otežao postupak koji se protiv njega već vodi, a koji su pokrenuli Dragan Lukač, Darko Ilić i Darko Ćulum u 2018. godini. Tužba je podnesena 21. 5. 2018. godine, a proširena je u studenom 2018. godine. Tužbom se navodi da su Lukač, Ilić i Ćulum obiteljski ljudi, visokih moralnih kvaliteta, ugledni građani zajednice koji časno, pošteno i predano obavljaju najviše državne funkcije. Od Davora Dragičevića tužbom se traži da na ime učinjene štete isplati Lukaču, Iliću i 

Ćulumu po 8.000 KM".

Dnevnik.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17