ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
DRUŠTVENE MREŽE

gorica_dodik.jpg

Nakon žustre i burne reakcije srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika povodom današnje odluke Središnjeg izbornog povjerenstva da se ponište Lokalni izbori u Doboju i Srebrenici, zbog uočenih niz neregularnosti, oglasila se i njegova kćerka Gorica Dodik.

Odnedavno izuzetno aktivna na Twitteru, Gorica je putem ove društvene mreže poručila:

- Stranci u BiH zajedno sa muslimanima prekrajaju nam povijest, uništavaju tradiciju, obezvrjeđuju vjeru, podmeću njihove vrijednosti pod normalno, izazivaju ratove, raspiruju mržnju. A ovi izdajnici iz SDS i PDP im to sve sprovode u djelo!!!

Podsjećamo, ni gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, nakon današnjeg sastanka sa Dodikom, nije krio revolt zbog odluke SIP-a te je, između ostalog, prokomentirao da je danas „nezakonito izabran SIP donio nezakonitu odluku u nezakonitom roku“, ali i ultimativno poručio:

- Obećavam vam da SIP neće birati vlast u Doboju. Građani su prepoznali to okupljanje i stabilnost u nama!

A druge strane, iz jednog dijela Federacije stižu sasvim drugačije poruke, uz neskriveno zadovoljstvo zbog ponavljanja izbora na ukupno 26 redovnih biračkih mjesta i dva biračka mjesta u odsustvu za nivo načelnika i Skupštine općine Srebrenica, te poništavanje izbora na 89 redovnih biračkih mjesta za nivo gradonačelnika i Skupštine grada Doboj.

Dnevnik.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17