ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
Dodik

dodik srnaa

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik, odgovarajući jučer na pitanja novinara, kazao je da Međunarodna zajednica nije doprinijela integraciji Bosne i Hercegovine.

– Pitanja o mirnom razlazu su došla nakon ekspanzije non paper-a. Nije mi jasno zašto se pravi tabu tema o mirnom razlazu. Da nije mirna priča o mirnom razlazu to bi bio problem. BiH ne rješava problem 25 godina. BiH nije stabilna. Političari u RS-u nisu spremni pratiti iluzije Međunarodne zajednice.

Šef SNSD-a također navodi kako nisu zadovoljni radom Međunarodne zajednice.

– Nismo zadovoljni, prikrivamo bijes zbog toga i nemojte očekivati da se tek tako dovede u red RS, ona je u redu, BiH nije u redu. Mi mislimo da to možemo uraditi dogovorom. Najčešće čujemo kod bošnjačkih političara, kada se sretnem s Bošnjacima na druženjima, čuli smo da smo genocidaši, onda je kao odlična stvar da se ukine RS, i onda ako nam to ne valja imate Srbiju. To bi bilo kao da kažem Bošnjacima imate i vi Tursku pa idite tamo. Mislim da bi nam bilo dobro da se raziđemo i da kao susjedi imamo dobre odnose, kazao je Dodik piše Oslobođenje.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17