ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
JAJCE

204634467_4535251213205665_6826042022349626858_n.jpg

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović i dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara te državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas danas su posjetili Jace.

Izaslanstvo je dočekao Ivo Šimunović, predsjednik Općinskog odbora, dok je stranačkom sastanku nazočilo Predsjedništvo Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce.

Izaslanstvo je najprije posjetilo “Metaling“ d.o.o. Jajce, poduzeće koje proizvodi i montira čelične konstrukcije te zapošljava preko 180 kvalificiranih uposlenika iz različitih oblasti. Važno je napomenuti kako ovo poduzeće izvozi svoje proizvode u nekoliko zemalja Europske unije.

Nakon ove posjete, upriličen je radni sastanak u upravnoj zgradi poduzeća „Komotin“.

Ivo Šimunović, predsjednik OO HDZ-a BiH Jajce govorio je o aktualnim političkim prilikama na području općine, problemima pri formiranju općinskog vijeća Jajce nakon proteklih lokalnih izbora ali i prilikama u gospodarstvu te ostalim temama vezanim za infrastrukturu te turistički potencijal ove općine.

Također, na sastanku je tražena i veća potpora gospodarstvenicima općine Jajce, prije svega u administrativnom dijelu kako bi se pomoglo, jačalo i razvijalo gospodarstvo, potaklo zapošljavanje i osiguralo stvaranje novih radnih mjesta.

Predsjednik Čović uz iskazanu potporu predstavljenim aktivnostima u gospodarstvu, kazao je da sve razine vlasti moraju blagonaklono gledati na sve poslovne uspjehe poduzeća te biti servis njihovim potrebama za daljnji razvoj, ulaganja u proizvodnju, širenju proizvodnjih kapaciteta i stvaranje novih radnih mjesta.

Nakon sastanka, stranačko izaslanstvo sa domaćinima nazočilo je svetoj misi u svetištu sv. Ivana Krstitelja u Podmilačju, nakon čega su se susreli s kardinalom mons. Vinkom Puljićem i župnikom župe Podmilačje, fra Filipom Karadžom.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17