× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
CRASH
  • 9. OŽUJKA

zastdompov.png

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine razmatrat će na hitnoj sjednici koja je zakazana za četvrtak, 9. ožujka izbor članova zajedničkih povjerenstava oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

U pitanju su zajednička povjerenstva oba doma za obranu i sigurnost, za nadzor nad radom Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, za ekonomske reforme i razvoj, za europske integracije, za administrativne poslove i za ljudska prava. Prethodno je Dom naroda imenovao članove ovih povjerenstava iz tog doma.

Na dnevnom redu je imenovanje članova izaslanstava Parlamentarne skupštine BiH u Interparlamentarnoj grupi BiH u Interparlamentarnoj uniji (IPU), u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe (PSVE), te u Parlamentarnoj skupštini Organizacije za sigurnost i suradnju u Europi (PSOSCE).

Tu je i imenovanje u izaslanstva u Parlamentarnoj skupštini Sjevernoatlantskog saveza (PSNATO), u Srednjoeuropskoj inicijativi (SEI), u Parlamentarnoj skupštini Mediterana (PAM), u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran (PSUzM), te u Parlamentarnoj skupštini Procesa suradnje u Jugoistočnoj Europi (PSSEECP).

Zastupnici će se izjašnjavati i o imenovanju Mirze Imamovića za tajnika Zajedničke službe Tajništva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Njegovo imenovanje ranije je potvrdio Dom naroda PSBiH.

Nakon što su na ovotjednoj sjednici Doma naroda imenovani članovi Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, sada bi taj posao trebao završiti i Zastupnički dom na sjednici planiranoj za četvrtak.

Zastupnici će se izjašnjavati i o zaključka o osnivanju Privremenog zajedničkog povjerenstva oba doma Parlamentarne skupštine BiH radi provođenja procedure za imenovanje dva zamjenika generalnog revizora Ureda za reviziju institucija BiH.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

Copyright 2007-2023 NOTRA Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.