ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
  • stela
  • rovkop
ZA 14 DANA

ui6z786.png

Naredbe koje je Federalni krizni stožer donio 21. prosinca 2020. godine ističu sutra i bit će produžene.

Takvu odluku će ujutro na sjednici donijet će Federalni krizni stožer, potvrdio je za Avaz Goran Čerkez, član Kriznog stožera.

Mjere bi trebale biti produžene za 14 dana.

Prethodnom naredbom županijskim kriznim stožerima, naloženo je da osiguraju zabranu rada ugostiteljskih objekata i kazina u razdoblju od 23 sata uvečer do 5 sati ujutru narednog dana.

Bilo je ograničeno kretanje stanovništva na cijelom teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine od 23 sata uvečer do 5 sati ujutru narednog dana.

Podsjećamo i da je bilo obavezno nošenje zaštitne maske kako u zatvorenim javnim prostorima, tako i na otvorenim javnim prostorima.

Prethodnom odlukom produžena je i odredba kojom se “nalaže poslovnim subjektima da reorganiziraju rad svojih zaposlenika, na mjestima gdje nije moguće ispoštovati distancu od 2 metra među zaposlenima, tako što će reorganizirati radno vrijeme, organizirati rad u smjenama, omogućiti rad od kuće i primijeniti druge načine obavljanja radnih zadataka koji neće ugroziti djelatnosti i radne procese, a omogućit će poštivanje higijensko – epidemioloških mjera”..

Vecernji.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17