× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
CRASH
  • SLUŽBENI PODATCI

uzi67867.png

Javno poduzeće Autoceste Federacije BiH u 2020. ostvarilo je prihod od naplate cestarine u iznosu 36.360.191,22 KM bez izuzimanja PDV-a, potvrđeno je Feni iz tog poduzeća.

Kako se navodi u priopćenju, prihod od naplate cestarine se koristi za financiranje troškova redovitog poslovanja. Do sada je izgrađeno 113 kilometra autoceste na Koridoru 5-C kroz BiH (Zenica sjever - Zenica jug, Zenica jug - Tarčin, Međugorje - Bijača i Svilaj - Odžak).

U studenome 2020. pušteno je u promet novih 11 kilometara autoceste na Zeničkoj obilaznici, a privode se kraju i radovi na izgradnji poddionice Buna - Počitelj, navodi se u izvještaju.

Također, iz preduzeća Autoceste FBiH naveli su kako je u studenom 2020. potpisan Ugovor o dionica Poprikuše - Nemila dužine 5,5 kilometara. Kada su u pitanju aktualni radovi, iz kompanije su priopćili kako su u tijeku radovi na dionicama Počitelj - Zvirovići, Tarčin - Ivan, Tunelu Ivan, Vranduk - Ponirak i Ponirak - Vraca.

Pored radova koji su u tijeku iz poduzeća Autoceste Federacije Bosne i Hercegovine rekli su kako su trenutno u tijeku procedure za dionice Tunel Kvanj - Buna, Nemila - Vranduk, te Putnikovo brdo - Medakovo.

Vecernji.ba

REDAKCIJA PORTALA

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

Copyright 2007-2023 NOTRA Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.