ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
  • stela
  • rovkop
ČAVARA RAZGOVARAO SA SABOLIĆEM

VELEPOSLANIK_SABOLIĆ.jpg

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH Ivanom Sabolićem i savjetnikom u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u BiH Mladenom Glavinom o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji i u BiH.

Riječi je bilo i o posljedicama pandemije koronavirusa, o migrantskoj krizi, te o mogućnostima unaprjeđenja postojeće dobre suradnje Republike Hrvatske i Federacije BiH.

Tijekom sastanaka razgovarano je o posljedicama potresa u Republici Hrvatskoj. Predsjednik Federacije BiH izrazio je suosjećanje i solidarnost s Republikom Hrvatskom i hrvatskim narodom, te istaknuo kako će Federacija BiH pružiti potporu Republici Hrvatskoj u sanaciji posljedica zemljotresa.

Veleposlanik Sabolić zahvalio je institucijama na svim razinama vlasti u Federaciji BiH i BiH i svima drugima koji su pomogli i pomažu Republici Hrvatskoj, odnosno njezinim stanovnicima u saniranju posljedica potresa.

Također, veleposlanik Sabolić potvrdio je potporu Republike Hrvatske Federaciji BiH i BiH na putu prema članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu, priopćeno je u ponedjeljak iz Ureda za informiranje Predsjednika Federacije BiH.

FENA

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17