ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
  • stela
  • rovkop
USPJEH

vitezkara-te.jpg

U nedjelju 28. veljaöe 2021. godine, nakon duže natjecateljske pauze zbog pandemije korona virusa, održano je prvo kolo županijske karate lige ŽSB za 2021. godinu. Turnir je održan u organizaciji  Karate saveza SBŽ i tehničkoj organizaciji karate kluba „Sloga“ Gornji Vakuf – Uskoplje. Sudjelovanje je uzelo preko 370 natjecatelja iz 17 klubova.

Članovi karate kluba „Mladost“ Vitez  su osvojili 25 medalja i to 7 zlatnih, 6 srebrenih i 12 brončanih, te u ukupnom plasmanu zauzeli visoku četvrtu poziciju s osvojenih 45 bodova.

Zlatne medalje osvojili su Adilović Hamza, Hidić Semin i muška ekipa 2012/2013 u katama i Belmin Spahić, Luka Šapina, Nedžmina Varupa i Sivro Ajdin u borbama, dok su se srebrenim medaljama okitili Adilović Zahra i Ema Bešić u kategoriji kate te Ema Bešić, Unejsa Haskić, Edna Jusufbašić i Šejla Sadibašić u kategoriji borbe.

Brončane medalje su osvojili Nedža Vejo i Sebastijan Paradžik u katama, te Sumea Delić, Tea Pavlović, Danijel Strukar, Mateo Strukar, Emir Spahić, Azra Malkoć, Dženita Bektaš, Rijad Bektaš, Ajna  Sivro i Azra Subašić u kategoriji borbe.

Šef stručnog štaba, Aldin Adilović, zadovoljan je postignutim rezultatima naročito zbog duže pauze od nastupa i natjecanja, te zajedno sa sa svojim natjecateljima s nestrpljenjem očekuje novi turnir, borbe i pobjede.

Vitez.info

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17