ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
  • stela
  • rovkop
PREDSJEDNIK SRBIJE

vucicsrb.png

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sutra dolazi u službenu posjetu Sarajevu i donosi određenu količinu cjepiva koju će Srbija donirati BiH.

Prema informacijama do kojih smo došli, s Vučićem će u delegaciji biti i ministar zdravstva Republike Srbije Zlatibor Lončar. Oni bi se trebali sastati sa sva tri člana Predsjedništva BiH.

Za sada nije poznato koliko cjepiva će točno biti donirano sutra, ali pretpostavlja se da je riječ o donaciji 5.000 doza koje su obećane Federaciji BiH, ali i još jedan dio za Republiku Srpsku.

Vlada FBiH je prije nekoliko dana prihvatila ponuđenu pomoć Srbije u borbi protiv koronavirusa odnosno pet tisuća cjepiva AstraZenece. Srbija je ranije donirala RS-u 5.000 doza ruska cjepiva Sputnik V.

Treba podsjetiti da je s nedavnog sastanka Predsjedništva BiH, entitetskih premijera i predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije upućena i zahvalnost Republici Srbiji koja će, putem Vijeća ministara BiH, donirati pet tisuća cjepiva koje su namijenjene za Federaciju BiH.

Vučić će u glavnom gradu BiH boraviti tijekom dana s obzirom da je poslijepodne planiran povratak u Beograd.

Klix.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17