ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
  • stela
  • rovkop
NAČELNIK OPĆINE STJEPAN DUJO

157802450_4234456726565748_8482971512540738046_o.jpg

Foto: Studio Franjić

Čestitku građanima u povodu 72. obljetnice osnutka Novog Travnika uputio je načelnik Općine Novi Travnik, Stjepan Dujo, te istu prenosimo u cijelosti:

"Drage Novotravničanke i Novotravničani u zemlji i inozemstvu, u povodu 72. obljetnice osnutka našeg grada, svima upućujem najiskrenije čestitke.

Pred općinskom administracijom na čijem sam trenutno čelu su izazovna vremena, ali nadam se kako ste dosad već svjedočili i nekim novim projektima, pozitivnim pomacima kojih će svaki dan biti sve više i više.

Ovi dani su prilika i za podsjećanje na bogatu povijest našeg mjesta ali prije svega, prilika da se okrenemo budućnosti i šansu damo mladim ljudima i njihovoj energiji od koje smo svi zajedno samo mžemo imati koristi.

Svakako Vas pozivam još jednom da se priključite, predložite svoje ideje, ali i sukladno mogućnostima, pružite neki svoj doprinos, svatko na svoj način, te da zajedno naš Novi Travnik učinimo mjestom još ugodnijim, i za život sigurnijim.

Novi Travnik je prekrasno mjesto i nadam se kako ćemo ga zajedno sve više predstavljati u što boljem svjetlu i ljudima i općinama izvan naše Županije, ali i države.

Ovim putem Vas pozivam da se odazovete i aktivnostima planiranim povodom Dana općine, a posebno rođendanskom druženju u ponedjeljak."

Načelnik Općine Novi Travnik, 

Stjepan Dujo.

stjepan_dujo.jpg

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17