ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
TRAVNIK

71bfc-03.jpg

Porezni inspektori, u 22 djelimične kontrole na području Vlašića, otkrili su 11 neprijavljenih radnika, sedam obveznika koji nisu evidentirali promet putem fiskalnih uređaja, jednog obveznika koji nije imao instaliran fiskalni uređaj, kao i tri bez odobrenja za rad, priopćeno je iz Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine. 

Zbog utvrđenih nepravilnosti - zapošljavanja neprijavljenih radnika, neevidentiranja prometa putem fiskalnog uređaja, nepostojanja fiskaliziranog fiskalnog uređaja i rada bez odobrenja, doneseno je devet rješenja o zabrani obavljanja djelatnosti i uručeno 19 prekršajnih naloga. Ukupni iznos izrečenih kazni je 35.350 KM.   

Kontrolu je vršio Županijski porezni ured Novi Travnik, a provjeravani su obveznici iz turističko-ugostiteljske i trgovinske djelatnosti.

Inspekcija će nastaviti da nadzire zakonitost poslovanja poreznih obveznika, aktivnosti na sprečavanju sive ekonomije i u narednom razdolju, posebno u mjestima koja posjećuje značajan broju gostiju.

Porezni obveznici kod kojih su utvrđene nepravilnosti pozvani su da usklade poslovanje i poštuju zakone kako se ne bi izlagali sankcijama i nepotrebnim troškovima.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17