× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
C&D i Doper
Ecos
CRASH
  • CRNA KRONIKA

l_a77ee3f8c76c494be47599432cfbbd45.jpg

Španjolska policija otkrila je u središtu Barcelone tajni laboratorij u kojem je "kriminalna organizacija" proizvodila šarene gumene bombone od marihuane, a zatim ih poštom slala u Hrvatsku, Italiju, Francusku, Portugal, Njemačku i Nizozemsku.

"Pronađeno je 70 paketa, 5000 bombona od marihuane, 12 kilograma marihuane i 6 kilograma hašiša", priopćila je španjolska Civilna garda.

Pronašla je i materijal za izradu, pakiranje i distribuciju droge.

U akciji je uhitila tri osobe, državljane Ujedinjenog Kraljevstva, Nizozemske i Rusije, pod sumnjom za trgovinu drogom. Trenutno se nalaze u pritvoru.

Policija je pokrenula istragu nakon što je presrela seriju paketa poslanih poštom, u kojima su se nalazili slatkiši s marihuanom, a koji su bili poslani u Njemačku, Francusku, Italiju, Nizozemsku, Portugal i Hrvatsku.

Policajci su zatim okružili zgradu u središtu Barcelone gdje su boravile osumnjičene osobe, pa otkrili da se u jednom stanu nalazi laboratorij.

"U njemu je kriminalna organizacija proizvodila slatkiše u obliku šarenih medvjedića od marihuane i drugih kemijskih sastojaka jako opasnih za zdravlje", izvijestila je policija dodavši da su ti bomboni sadržavali veliki količinu THC-a i drugih kemikalija korištenih u izradi bombona.

"Organizacija smještena u Barceloni zaprimala je narudžbe preko aplikacija s kriptiranim porukama ili putem Deep Weba. Zatim je marihuanu sakrivenu u unutrašnjosti bombona slala poštom u brojne zemlje Europe", dodala je policija, prenosi Hina.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

Copyright 2007-2023 NOTRA Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.