ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
  • stela
  • rovkop
ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH

dodik fena

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je koaliciji šest stranaka u Pelagićevu na okupljanju oko kandidata SNSD-a za načelnika Slavka Tešića i najavio da će ta suradnja dovesti do realizacije novih projekata za stabilnost i razvoj općine.

"Surađivat ćemo i pokazati da imamo zajednički cilj, a to je očuvati mir, stabilnost i dobre odnose među ljudima", rekao je Dodik.

Dodik je govorio i o epidemiološkoj situaciji izazvanoj virusom korona i naveo da je Republika Srpska za 1,1 milijun svojih stanovnika osigurala milijun doza cjepiva koje će dolaziti do kraja godine. On je posebno apelirao na poštovanje epidemioloških mjera i poručio da je Republici Srpskoj svaki čovjek važan, navodeći da su bolnice već pune i da liječenje jednog covid pacijenta košta 2.000 KM dnevno.

"Fale nam mitinzi, ljudi to vole, ali moramo se pridržavati mjera, reducirati okupljanja i 15. studenog izaći na izbore, poštujući sve preporuke", naveo je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika općine Pelagićevo Slavko Tešić rekao je da koalicija za bolje Pelagićevo očekuje u budućnosti suradnju s Banja Lukom, Beogradom, Zagrebom i Sarajevom, za bolji život svih građana i za napredak lokalne zajednice.

Vecernji.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17