× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • iskusna ekipa

caffeera.jpg

 

Na turniru Dan državnosti u Fojnici poznati su svi četvrtfinalisti te jedan polufinalist.

Prva ekipa koja je izborila plasman na završnicu je ekipa Caffe Era/Autootpad Šiljo. Izabranici Marka Lučića u četvrtfinalnom su ogledu izbacili nezgodnu ekipu Sportik Fojnica rezultatom 4-1.

Večeras se igraju preostala tri četvrtfinala. U 19 i 30 igraju ekipe NK Kralupi i Caffe Kula. Kralupi su blagi favoriti. Drugu utakmicu programa igraju MS Wood i Veterinarska stanica Fojnica. Rekli bismo da u ovom susretu nema favorita, te da bi jedan pogodak mogao odlučiti.

I treća utakmica bit će sjajna, a sastaju se MNK Sajmir Tihovići i Zamm Comerce.

Polufinalni susreti igraju se u petak, dok je završnica predviđena za ponedjeljak.

 

BM/Artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • iskusna ekipa

caffeera.jpg

 

Na turniru Dan državnosti u Fojnici poznati su svi četvrtfinalisti te jedan polufinalist.

Prva ekipa koja je izborila plasman na završnicu je ekipa Caffe Era/Autootpad Šiljo. Izabranici Marka Lučića u četvrtfinalnom su ogledu izbacili nezgodnu ekipu Sportik Fojnica rezultatom 4-1.

Večeras se igraju preostala tri četvrtfinala. U 19 i 30 igraju ekipe NK Kralupi i Caffe Kula. Kralupi su blagi favoriti. Drugu utakmicu programa igraju MS Wood i Veterinarska stanica Fojnica. Rekli bismo da u ovom susretu nema favorita, te da bi jedan pogodak mogao odlučiti.

I treća utakmica bit će sjajna, a sastaju se MNK Sajmir Tihovići i Zamm Comerce.

Polufinalni susreti igraju se u petak, dok je završnica predviđena za ponedjeljak.

 

BM/Artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

Copyright 2007-2023 NOTRA Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više