ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
TRAVNIK

Vlasic.jpg

Sljedećeg vikenda, od 15. do 17. listopada na Vlašiću će se okupiti oko 300 dječaka iz Zenice, Viteza, Banja Luke, Prnjavora, Prijedora i Doboja, kako bi zaigrali nogomet na turniru koji će biti organiziran na sportskim terenima hotela Sunce. Nogometna umijeća odmjerit će dječaci uzrasta osam i deset godina koji već aktivno treniraju nogomet.

- Na turniru sudjeluje ekipe škola nogometa i nogometnih akademija iz šest gradova u okolini Vlašića. Dječaci dolaze u pratnji trenera i roditelja, pa smo sigurni da će Vlašić sljedećeg vikenda biti mjesto susreta, igre, druženja i zabave, u pravom smislu tih riječi.

Cilj nam je promocija zdravog načina života i skretanje pažnje na značaj bavljenja sportom još od ranog djetinjstva. Osim toga, želimo pokazati da Vlašić nije samo destinacija za ljubitelje zimskih sportova već da ova planina svojim gostima može ponuditi mnogo više, u svim sezonama i za sve generacije. Ove jeseni organiziramo prvi vlašićki nogometni turnir za dječake, a u planu su i druge sportske, rekreativne i zabavne manifestacije - govori Muamer Hurić, direktor marketinga i prodaje u hotelima Blanca i Pahuljica.

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17