× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • SVJETSKI SKIJAŠKI KUP

427117267_734401508659858_7135657195177108999_n.jpg

Svjetski skijaški kup nastavio se danas u bugarskom Banskom utrkom slaloma, a nakon prve vožnje hrvatski skijaši na solidnim su pozicijama..

Samuel Kolega je trinaesti sa zaostatkom od 2 sekunde i 56 stotinki za vodećim Francuzem Clementom Noelom, dok je Istok Rodeš osamnaesti sa zaostatkom od 3 sekunde i 30 stotinki.

Treći hrvatski predstavnik Filip Zubčić nije završio prvu vožnju, a vrijedi istaknuti kako su vremenski uvjeti u Banskom očajni.

Na drugom mjestu nakon prve vožnje nalazi se Norvežanin Timon Haugan sa zaostatkom od 27 stotinki, dok je trećeplasirani njegov sunarodnjak Henrik Kristoffersen sa zaostatkom od 38 stotinki.

Druga vožnja na rasporedu je od 12 sati i 25 minuta.

Notra.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski Kiseljak
Ecos
  • SVJETSKI SKIJAŠKI KUP

427117267_734401508659858_7135657195177108999_n.jpg

Svjetski skijaški kup nastavio se danas u bugarskom Banskom utrkom slaloma, a nakon prve vožnje hrvatski skijaši na solidnim su pozicijama..

Samuel Kolega je trinaesti sa zaostatkom od 2 sekunde i 56 stotinki za vodećim Francuzem Clementom Noelom, dok je Istok Rodeš osamnaesti sa zaostatkom od 3 sekunde i 30 stotinki.

Treći hrvatski predstavnik Filip Zubčić nije završio prvu vožnju, a vrijedi istaknuti kako su vremenski uvjeti u Banskom očajni.

Na drugom mjestu nakon prve vožnje nalazi se Norvežanin Timon Haugan sa zaostatkom od 27 stotinki, dok je trećeplasirani njegov sunarodnjak Henrik Kristoffersen sa zaostatkom od 38 stotinki.

Druga vožnja na rasporedu je od 12 sati i 25 minuta.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

Copyright 2007-2023 NOTRA Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više