× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • ZUBČIĆ 13.

 476589361_1145024967320716_3025709689998261342_n.jpg

Austrijski skijaš Raphael Haaser ostvario je danas pred domaćim navijačima u Saalbachu uspjeh karijere jer je postao veleslalomaški prvak svijeta, i to nakon što je startao s brojem 22!

Haaser je nakon prve vožnje bio petoplasirani, ali je sjajnom drugom vožnjom potpuno izdominirao za veliki spektakl i slavlje na tribinama.

Srebro je pripala Švicarcu Thomasu Tumleru koji je zaostao 23 stotinke, a bronca njegovom sunarodnjaku Loicu Meillardu koji je zaostao 51 stotinku.

Najbolji skijaš svijeta Marco Odermatt završio je kao četvrtoplasirani, a odličje mu je izmaknulo za 7 stotinki.

Hrvatski skijaš Filip Zubčić pokvario je svoj plasman u drugoj vožnji i završio je kao 13. sa zaostatkom od +1.33.

Notra.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • ZUBČIĆ 13.

 476589361_1145024967320716_3025709689998261342_n.jpg

Austrijski skijaš Raphael Haaser ostvario je danas pred domaćim navijačima u Saalbachu uspjeh karijere jer je postao veleslalomaški prvak svijeta, i to nakon što je startao s brojem 22!

Haaser je nakon prve vožnje bio petoplasirani, ali je sjajnom drugom vožnjom potpuno izdominirao za veliki spektakl i slavlje na tribinama.

Srebro je pripala Švicarcu Thomasu Tumleru koji je zaostao 23 stotinke, a bronca njegovom sunarodnjaku Loicu Meillardu koji je zaostao 51 stotinku.

Najbolji skijaš svijeta Marco Odermatt završio je kao četvrtoplasirani, a odličje mu je izmaknulo za 7 stotinki.

Hrvatski skijaš Filip Zubčić pokvario je svoj plasman u drugoj vožnji i završio je kao 13. sa zaostatkom od +1.33.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

kristijankristo18@hotmail.com

Marketing

marketing@notra.ba

Copyright 2007-2023 NOTRA Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više