× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • SLALOM

480186024_1161250305962923_2126306239522441695_n.jpg

Svjetsko skijaško prvenstvo u austrijskom Saalbachu završava danas, a nakon prve slalomske vožnje najbrži je bio Francuz Clement Noel. Hrvatski skijaši odradili su sjajan posao te su se tri naša predstavnika našla u drugoj vožnji!

Drugo mjesto s 19 stotinki zaostatka zauzima Švicarac Loic Meillard, a treće Norvežanin Atle Lie McGrath sa zaostatkom od 64 stotinke.

Najbolji hrvatski predstavnik je bio Filip Zubčić na 15. mjestu sa +1.89, dok je Samuel Kolega 20. sa zaostatkom od +2.34.

Matej Vidović također je dohvatio drugu vožnju sa zaostatkom od +3.34 i u drugoj vožnji starat će kao prvi.

Druga vožnja na rasporedu je od 13 sati i 10 minuta s izravnim prijenosom na programu HRT 2.

Notra.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • SLALOM

480186024_1161250305962923_2126306239522441695_n.jpg

Svjetsko skijaško prvenstvo u austrijskom Saalbachu završava danas, a nakon prve slalomske vožnje najbrži je bio Francuz Clement Noel. Hrvatski skijaši odradili su sjajan posao te su se tri naša predstavnika našla u drugoj vožnji!

Drugo mjesto s 19 stotinki zaostatka zauzima Švicarac Loic Meillard, a treće Norvežanin Atle Lie McGrath sa zaostatkom od 64 stotinke.

Najbolji hrvatski predstavnik je bio Filip Zubčić na 15. mjestu sa +1.89, dok je Samuel Kolega 20. sa zaostatkom od +2.34.

Matej Vidović također je dohvatio drugu vožnju sa zaostatkom od +3.34 i u drugoj vožnji starat će kao prvi.

Druga vožnja na rasporedu je od 13 sati i 10 minuta s izravnim prijenosom na programu HRT 2.

Notra.ba

REDAKCIJA PORTALA

kristijankristo18@hotmail.com

Marketing

marketing@notra.ba

Copyright 2007-2023 NOTRA Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.

Saznajte više