ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
Belinda design concept store

belinda concept

Belinda Pušić ostvarila je još jedan poslovni san. Nakon više od tri godine uspješnog rada arhitektonskog studija u Kiseljaku, ova mlada arhitektica iz Kiseljaka, u Sarajevu je otvorila još jednu poslovnicu, točnije concept store.

„BELINDA DESIGN concept store“ u 120 kvadrata luksuzno uređenog prostora prvenstveno služi kao svojevrstan showroom za predstavljanje rada studija ali i proizvoda partnera s kojima isti surađuje.

 Cilj je već na prvi pogled prezentirati rad studija kao i cijelu ponudu istog koja svaki prostor, radni ili pak životni, može učiniti estetski lijepim ali i prije svega funkcionalnim i udobnim.

Upravo su estetika i funkcionalnost glavne odrednice kojim se Belinda design studio vodi prilikom izvođenja svakog projekta pa tako i concept store-a koji je svečano otvoren na adresi Bulevar Meše Selimovića 81b Otoka, Novi Grad te predstavljen ibrojnim poslovnim partnerima.

 

Vedran-460_Kopiraj.jpg

 

Belinda Pušić, zahvalila je na podršci prilikom ostvarenja još jednog poslovnog uspjeha na kojem su joj, kao i iznimnoj hrabrosti čestitali i brojni partneri poput Josipe Maras vlasnice tvrtke Studijo Wallart te Matee Franjić, izvršne direktorice viteškog "Kristala" kao i načelnik općine Kiseljak, Mladen Mišurić-Ramljak.

Pored ove dvije tvrtke, concept store će u svojoj ponudi nuditi i tepihe marke Ege i Milliken, štukature Gaudi, namještaj KARE te Sitform, posteljine u suradnji sa tvrtkom Zart te paravane, zavjese i ukrasni tekstil, kao i pametne sustave tvrtke Elektro Milas tzv. Smart home s naglaskom na asortiman raznih okvirova za prekidače i utičnice kao i ostalu ponudu.

U opremanju fantastičnog prostora koji će biti pravi ukras ovog naselja zahvala je upućena i svim ostalim partnerima koji su pomogli u opremanju prostora poput tvrtki Magnum,  M rasvjeta,  Geberit, Deluxe , Agencija Kamir, Elgrad.

 

Vedran-47_Kopiraj.jpg

Kreativni tim studija BELINDA DESIGN dosad je nudio usluge savjetovanja, idejne i izvedbene projekte interijera, dekoraciju prostora za evente i blagdane te vizualni brending.

Nova poslovna jedinica nudit će i usluge trgovine odnosno maloprodaju  asortimana vezanog za uređenje interijera. Naravno sve prethodno nabrojane usluge također ostaju u ponudi s naglaskom na dizajn odnosno kompletno opremanje interijera.

Riječ je o jednom novom načinu komunikacije između klijenta i stručnih lica zaduženih za određeni proizvod ili asortiman.

Vedran-74_Kopiraj.jpg

Vedran-522.jpg

Vedran-502.jpg

Vedran-442.jpg

Vedran-454.jpg

Vedran-456.jpg

Vedran-268.jpg

Vedran-140.jpg

Vedran-154.jpg

 

 

Fotografije: Vedran Miletić/svečano otvorenje Concept store Belinda design

 

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17