ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING ARHIVA POŠALJITE VIJEST
170,00,00 kn

23c4175b-eb55-4981-98d5-2acd09743fc8.jpg

Projekt "Prva faza izgradnje objekta nove lamele" je prepoznat u okviru Programa poticanja prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice, pa su tako prijatelji Dom zdravlja Novi Travnik i Dom zdravlja Obrovac (Zadar) dobili sredstva u iznosu od 170 000 kuna..

Javni poziv je raspisalo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske.

Program pridonosi potpori Hrvatima u Bosni i Hercegovini i osnaživanju pograničnog područja Republike Hrvatske, njihovom gospodarskom i svekolikom razvoju, osigurava pretpostavke za jačanje konkurentnosti i ostvarenje vlastitih razvojnih potencijala te potiče aktivaciju svih dionika na zajedničkom radu za dobrobit hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i njihov gospodarski oporavak. Doprinosi stvaranju preduvjeta za sprječavanje iseljavanja stanovništva, smanjenju negativnog demografskog trenda i održivog razvoja u pograničnom području te podiže kvalitetu života i integraciju cjelokupnog stanovništva koje živi na tom prostoru.  

Potporu su dobile i Općine Dobretići, Vitez, Novi Travnik, a više možete pogledati u nastavku:

Odluka o odabiru projekata za financiranje u okviru Programa poticanja prekogranicne suradnje izmedu Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice

Notra.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@notra.ba

Marketing

marketing@notra.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 NoTra Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17